Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Giv din appetizer et ekstra kick med en spicy salami, der får følgeskab af en mild ricottacreme. Følg opskriften trin for trin i videoen, og glæd dig til at sætte tænderne i en velsmagende snack.

Siden 1934 har GØL produceret salamier i det nordjyske efter gode, gamle håndværkstraditioner, som kræver tid og omhu. Det begyndte med klassiske, danske spegepølser med masser af saft og kraft, og i dag indeholder  sortimentet også spændende smagsvarianter med inspiration fra hele verden.


GØL Chilisalami

Elsker du mad med ekstra smag og karakter? Så er  GØL Chilisalami lige noget for dig. Den har en afbalanceret styrke og er derfor meget populær hos både store og små salamielskere. 





Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squash, og skær den i små tern. Riv citronskallen fint.
Vend squashtern i ricottaen, og krydr med salt og citronskal.
Tænd ovnen på 180°.
Skær flute i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med lidt olie. Rist brødet i ovnen i 4-6 minutter.
Skær chilisalami i skiver, og fordel dem oven på de ristede fluteskiver. Riv skallen af citronen fint.
Top med en smule ricottacreme, og pynt med citronskal og basilikumblade. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 27. september 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce