Chili sin carne med græskar, bønner og nachos

En fyldig, chunky chili med masser af bønner og sprøde ostegratinerede tortillachips på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl butternutsquash, og skær den i tern. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i både. Steg græskar, peberfrugt og rødløg i lidt olie i en gryde i ca. 8 minutter, til det er næsten mørt.
Pil og hak hvidløget, og lad det stege med i gryden sammen med krydderier. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det koge i 5 minutter.
Dræn og skyl bønnerne, hæld dem i gryden, og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 225°. Fordel tortillachipsene på en bageplade, og drys med revet cheddar. Gratinér dem i ovnen, til osten er smeltet.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skær limefrugten i både. Anret chili sin carne i skåle med avocado, cremefraiche og koriander, og servér med nachos til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen