Chili con carne med grøntsager

Intet varmer som chili con carne på en kold dag, og denne fyldige udgave med grøntsager smager knaldgodt. Lad den simre i en times tid, så den bliver ekstra smagfuld og lækker!

Bemærk: Kogetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

1Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Varm olien op i en tykbundet gryde. Steg løg og hvidløg, til de er klare.
2Tilsæt chili, spidskommen og kanelstang. Tilsæt kødet, og brun det godt.
3Skræl selleri og gulerødder, og skær dem i mindre stykker. Vend selleri, gulerødder og flåede tomater i gryden.
4Fyld vandet i en af de tomme tomatdåser med vand, og hæld vandet i gryden. Læg låg på, og lad retten simre i 40 minutter.
5Tilsæt kikærter og bønner, og lad retten simre i yderligere 20 minutter. Smag til med salt og peber.
6Skyl og skær savojkålen i strimler, og vend dem i retten lige før servering. Anret chili con carne i skåle, og top med yoghurt og lidt skyllet persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck