Chapati – indisk pandestegt brød

En simpel opskrift på det populære indiske fladbrød, chapati, som blot består af fire ingredienser – brødet kan nemt erstatte risene til enhver indisk gryderet.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel og salt i en stor skål. Hæld forsigtigt olie i, og rør det til en ensartet masse.
Tilsæt vand, og ælt til en glat dej. Lad den hvile under et rent klæde i 30 minutter.
Ælt dejen igennem, og tril den det antal kugler, du ønsker. Rul hver kugle ud med en kagerulle til en tynd cirkel (12-15 cm i diameter).
Steg hver dejcirkel i lidt olie på en pande i 1-2 minutter på hver side. Drys med flagesalt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth