Carpaccio med kapers, artiskok og parmesan

Skal gæsterne forkæles, så servér en lækker carppaccio med kapers, artiskok og parmesan.

Bemærk: Frysning, okseinderlår: 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Frys okseinderlåret i ca. 4 timer, til det bliver hårdt.
Skær kødet i ultratynde skiver på en pålægsmaskine. Anret dem på et fad.
Skær artiskokhjerter i kvarte. Drys kapers og artiskokhjerter over kødet. Dryp med olie, og pynt med høvlet parmesan, basilikumblade og friskkværnet peber. Servér straks.

Tip!

Carpaccio er helt tyndskåret oksekød, som serveres råt. Skal det være ekstra nemt, kan du købe carpaccioen klar til brug hos din lokale slagter eller i supermarkedets delikatesseafdeling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft