Cæsarsalat med krydderstegt kylling og grønkål

Cæsarsalat er en elsket caféklassiker. Giv den et lille tvist ved at marinere kyllingen i appelsin og rosmarin.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingefileterne i en bradepande.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint på et rivejern ud over kødet. Pil hvidløgsfeddet, skær det i skiver, og fordel det ud over kødet. Hak rosmarin, og drys det over. Pres appelsinsaft udover, og dryp med olie. Steg kyllingefileterne i ovnen i 30-35 minutter.
Skyl, rib og hak grønkål. Skyl og snit hjertesalater, og bland med hakket grønkål.
Knus rugbrødschips udover. Drys med tranebær og høvlet parmesan.
Pres saften af appelsinen. Rør mayonnaise med sennep, appelsinsaft og Worcestershiresauce. Rør dressingen, til den er cremet, og smag til med salt og peber.
Fordel salaten på tallerkener. Skær kyllingefileterne i skiver, og læg dem på salaten. Dryp dressingen udover, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft