Butterdejssnegle med pesto og flagesalt

De små pestosnegle er virkelig nemme at lave, og med et godt drys flagesalt fra Maldon får du en lækker snack, der kalder på en øl eller et godt glas vin. Der skal ikke meget til for at gøre noget godt endnu bedre. Et kærligt drys Maldon flagesalt kan være netop dét, der får madenglene til at synge af sprød og knasende lykke. 


Naturlige saltkrystaller
Maldon flagesalt er originalt havsalt, der fra naturens side består af ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet håndhøstet i kystbyen Maldon, Essex, gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med naturens eget lille mirakel er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 220°. Rul butterdejen ud, og smør pesto på i et tyndt lag.
2Rul butterdejen sammen som en roulade på den lange led. Skær den i ca. 1 cm tykke skiver med en skarp kniv.
3Fordel sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med Maldon flagesalt.
4Bag sneglene i ovnen i ca. 7 minutter, til de er gyldne.
5Lad dem køle af, og drys med lidt ekstra Maldon flagesalt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce