Butterbeean-gnocchi med pesto og asparges

Det er både hurtigere og mere mættende, når du udskifter kartofler med butterbeans i din hjemmelavede gnocchi.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl butterbeans i en sigte. Kør dem i en foodprocessor sammen med æg, indtil du får en helt jævn masse. Tilsæt mel og salt, og kør maskinen igen, så massen samler sig til en smidig dej.
Del dejen i 8 stykker. Drys mel på bordet, og rul stykkerne ud i lange pølser. Skær dem i mindre bidder, og brug en gaffel til at trykke bidderne let sammen, så de får et fint mønster.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og tilsæt gnocchi. Kog i 3-4 minutter, til de stiger til overfladen og føles faste. Afdryp i en sigte.
Smelt smørret på en stor pande, og steg de afdryppede gnocchi i ca. 10 minutter, til de bliver let gyldne. Skyl aspargesene, knæk bunden af, og skær aspargesene i mindre stykker.
Steg apsarges sammen med gnocchi i de sidste 5 minutter af stegetiden.
Hæld pandens indhold i en skål, og vend det i pesto. Tilsæt skyllet rucola og parmesanflager, og vend rundt. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic