Burger med marineret and, lynsyltet kål og agurkerelish

Server burgerne med grove fritter eller en god salat for et endnu mere fyldigt måltid.

Bemærk: Marinering, and: 2 timer (evt. natten over). Trækketid, kål: 1 time. Trækketid, agurk: 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids andebrysterne på skindsiden med en kniv, og vend dem i de tørre krydderier. Lad dem trække 2 timer (evt. natten over) på køl.
Pres saften af citronen. Snit rødkål fint, og vend den med salt og citronsaft. Lad den stå 1 time.
Høvl agurk i tynde skiver på langs. Pil løg, og skær dem i ringe. Læg agurk og løg i en skål, og drys med salt. Pisk eddike, honning og chilisauce sammen. Hæld det over agurk og løg. Lad trække i 45 minutter.
Steg andebrysterne på en pande i 5 minutter på skindsiden. Vend dem, og steg dem i ca. 10 minutter på den anden side.
Rist bollerne, og smør dem med mayonnaise. Læg dem sammen med syltet kål, skiver af and, agurkerelish og hoisinsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth