Bulgursalat med tørrede bær og nødder

En farveglad bulgursalat er en fryd for både øje og mave. Her får du en skøn variant af den lækre tabbouleh, der er perfekt som tilbehør til både steak, kylling og lam.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulguren i bouillon i 10-12 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl bulguren med koldt vand.
Kom bulguren i en stor salatskål. Tilsæt sultanarosiner og tørrede bær.
Hak pistacienødderne. Skyl og halvér tomaterne. Skyl agurken, og flæk den på langs. Fjern kernerne, og skær agurken i stave og herefter i tern.
Pil og hak løg fint. Skyl og hak krydderurter fint. Vend det hele i salatskålen sammen med oliven.
Pres saften af appelsinerne, og hæld olivenolie og appelsinsaft over ingredienserne. Bland tabboulehen godt, og smag til salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig