Brydebrød med mysli og drys

Rør gerne dejen sammen om aftenen, og lad den hæve natten over. Om morgenen er den nem lige at ælte igennem, forme til boller og bage. Så er der friskbagt morgenbrød!

Brydebrød med mysli og drys
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: 45 minutter, gerne natten over. Bagetid: 30 minutter.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en lille bradepande (ca. 20 x 30 cm)

Sådan gør du

Tip!

Sæt bollerne tæt ved siden af hinanden i bradepanden, så de vokser helt sammen, når de bages i ovnen. Så får du et flot brydebrød, hvor man nemt kan vriste en bolle fri.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'