Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Når middagen skal starte godt, kan du byde dine gæster på en sprød bruschetta med hvidløgssalami.

Siden 1934 har GØL produceret salamier i det nordjyske efter gode, gamle håndværkstraditioner, som kræver tid og omhu. Det begyndte med klassiske, danske spegepølser med masser af saft og kraft, og i dag indeholder sortimentet også spændende varianter med smagsinspiration fra hele verden.


GØL Hvidløgssalami

Der er en lækker og mild smag af hvidløg i GØL Hvidløgssalami, som både er et hit på frokostbordet, i madpakken og som en del af en lækker appetizer.  



Ingredienser

Sådan gør du

1Hak oliven fint, og vend dem med olie.
2Tænd ovnen på 180°. Skær flute i 1 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp dem med olie, og krydr med salt.
3Fordel lidt timianblade på brødet, men gem nogle til pynt.
4Rist brødet sprødt i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist.
5Skær hvidløgssalami i skiver, og fordel dem på brødet. Top salamien med oliventapenade og grillede artiskokker. Pynt med timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. september 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce