Bruschetta med artiskokker og rejer

Sprøde og lækre bruschetta med artiskokhjerter i olie, der har en fin mild og lidt syrlig smag, som passer godt til rejerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær artiskokkerne i meget tynde skiver. Hak dilden, og riv skallen af citronen.
Vend artiskokkerne med halvdelen af dilden, citronskallen, salt, peber og olie.
Vend også rejerne i olie, dild, citronskal, salt og peber.
Skær brødet i skiver, og dryp dem med lidt olie. Sæt dem under grillen i ovnen, til de er gyldne. Tag dem ud, og gnid med hvidløg.
Rist hurtigt rejerne på en meget varm pande, til de er røde.
Top artiskokkerne op på brødene, og læg en reje øverst. Drys med peber og ekstra dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 2. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP