Browniekugler med Baileys på pind

Tryl en snasket brownie om til de lækreste Baileys-kugler. Så har du perfekte godter til enhver lejlighed.

Bemærk: Hviletid, brownie: 2 timer, gerne natten over. Hviletid, browniekugler: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

en lille springform, 20 cm i diameter
træspyd

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad.
Pisk æg og sukker let sammen, og vend chokoladeblandingen i. Rør mel, kakao og salt i.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag brownien i ovnen i ca. 25 minutter. Lad den sætte sig i køleskabet i 2 timer eller gerne natten over.
Bræk brownien i mindre stykker, og pisk browniestykker og Baileys sammen i en skål. Stil skålen i køleskabet i 1 time, så dejen bliver kold og fast.
Form små kugler af dejen, og stik et træspyd i hver.
Smelt chokolade i en skål over vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen. Rul dem i fx frysetørrede bær, hakket chokolade og krymmel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth