Brownie med hvid chokolade

Hvem elsker ikke en god og intens brownie med stykker af hvid chokolade? Denne opskrift er helt perfekt til alle med en forkærlighed for den mørke chokoladekage.

Bemærk:Brownien skal helst bages dagen før, så den har tid til at sætte sig, og den kan også holde sig lækker i flere dage, hvis den står i køleskabet.

Ingredienser

Udstyr

en kvadratisk bageform, 22 x 22 cm

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 180º.
2Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt hakket mørk chokolade, og lad den smelte.
3Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt sammen med en elpisker til en luftig masse. Tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring.
4Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen.
5Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir. Bag brownien i ovnen i 25 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Anne Moltke Dahl