Brombærsnitter på marcipanbund

Hindbærsnitten er højt elsket blandt mange og kan laves i et hav af versioner. Her er det en variant med brombærsyltetøj og marcipan toppet med tørrede blomster og frysetørrede bær.

Bemærk: Køletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld mel og flormelis i en skål. Riv marcipanen, og rør den i. Riv smørret, og smuldr det i dejen.
Saml dejen med ægget, og form dejen til en kugle. Kom den på køl i 1 time.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den er ca. 3 mm tyk. Udstik små cirkler på ca. 5 cm i diameter med en rund kageudstikker.
Bag bundene ved 200° i 6-8 minutter. Lad dem køle helt af.
Rør flormelis og vand til glasur, og kom glasuren på halvdelen af bundene. Pynt med tørrede blomster og frysetørrede bær.
Smør brombærsyltetøj på den anden halvdel af bundene, og saml dem 2 og 2.
Servér til en god kop kaffe eller sort te.

Tip!

Find andre kageudstikkere frem fra gemmerne, og lav fx hjerte-, stjerne- eller påskeægformede snitter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP