Brombærparfait

Den sartlilla parfait lyser smukt op på kagebordet. Du kan også indfryse isen i portionsskåle.

Bemærk: Frysetid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

Udstyr

en springform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en elpisker.
Blend brombær med en stavblender, og vend dem i æggemassen.
Pisk fløden til blødt flødeskum. Pisk æggehviderne stive med rene piskeris.
Vend først flødeskummet i brombærblandingen, og vend dernæst æggehviderne i.
Beklæd springformen med husholdningsfilm, og hæld parfaitmassen i formen. Frys parfaiten i mindst 5 timer.
Vend parfaiten ud af formen, og pynt med brombær, pistacienødder og blade af citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth