Brød med ricotta og pandestegte tomater

Her får du aftensmad på ingen tid! De lækre brød med ricotta og pandestegte tomater kan næsten laves hurtigere, end den tid det tager at hente en pizza.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg brødet gyldent i halvdelen af olien på en pande.
Skyl tomaterne, og steg dem i resten af olien på en anden pande i ca. 5 minutter, til de falder en smule sammen. Krydr tomaterne med salt og peber.
Pres saften, og riv skallen af citronen. Rør ricotta sammen med citronsaft og citronskal, og smag til med salt og peber.
Fordel ricotta på de sprøde brødskiver, og læg tomaterne ovenpå. Dryp med balsamicoglace, og top med basilikumblade.
Skyl grøntsagerne. Skær broccoli i mindre stykker, og flæk sukkerærterne. Bland det hele sammen, og servér salaten til brødene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth