Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler

Når du lægger de blancherede bønner i isvand, bevarer de den flotte grønne farve og den gode sprødhed. Bland dem med kerner og mandler, så du får en ekstra sprød og lækker salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist solsikkekernerne på en meget varm pande uden fedtstof i 10-20 sekunder. Lad dem køle af i en skål.
Hæld ganske lidt olie på panden, og rist mandlerne, til de får lidt farve. Drys dem med salt, og lad dem køle af i en skål.
Bring en gryde med vand i kog. Skyl og nip bønnerne, og læg dem i det kogende vand i ca. 20 sekunder.
Læg derefter bønnerne i en skål med isvand. Tør bønnerne grundigt.
Vend bønnerne med lidt olivenolie, de salte mandler og ristede solsikkekerner. Smag til med salt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth