Bønnesalat med rødløg og pinjekerner

En dejlig mættende bønnesalat med dampede, grønne bønner, rødløg og ristede pinjekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip bønnerne.
Bring lidt vand i kog i bunden af en gryde, og damp bønnerne heri i 4 minutter. Skyl dem straks i koldt vand, og lad dem dryppe af i en si.
Læg bønnerne på et stort fad.
Rens og hak chilien. Pil rødløg og hvidløg, og hak det fint. Riv skallen af citronen fint. Hak estragon.
Rist pinjekernerne let på en tør pande.
Vend chili, rødløg, hvidløg, citronskal, estragon, pinjekerner og nigellafrø i bønnerne. Smag til med salt.
Bland korianderfrø, sennepsfrø og olie i en kasserolle, og varm den godt op, til frøene giver smældelyde. Fordel dressingen over bønnesalaten.

Tip!

Servér bønnesalaten som hovedmåltid med brød til, eller servér den som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth