Bønnesalat med parmaskinke

En bønnesalat er en nem og lækker frokost, som sagtens kan tages med på farten.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld kogende vand over edamamebønner.
Vend edamamebønner sammen med hvide bønner, sorte bønner og kikærter. Pluk persillen i blade, og vend i. Del tomater i halve.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, hæld over salaten, og servér serranoskinken til.
Rist rugbrødet sprødt på en lille pande i lidt olie, og servér til.

Tip!

Hvide bønner og kikærter kan både købes på dåse eller tørrede. Vælger du de tørrede skal de udblødes i 8 timer og koges som anvist på pakken.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck