Bøf og kartofler i fad med bønnesalat og kryddersmør

Skru op for charmen ved middagsbordet med en saftig bøf og masser af lækkert tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persille fint. Pil og knus hvidløg. Rør smørret med persille og hvidløg, og stil det på køl.
Tænd ovnen på 180°. Skræl kartoflerne, skær dem i papirtynde skiver og fordel dem i et smurt ovnfad.
Pil hvidløg, og knus dem over kartoflerne. Hæld bouillon på, og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne ca. 30 minutter i ovnen, til de er møre.
Varm en pande op, og steg bøfferne på fedtkanten, til kanten er flot gylden. Læg bøfferne ned, og steg dem 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Skyl og nip bønnerne. Kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter.
Pil løget, og hak det fint. Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Steg løg og champignoner gyldne i smør på en pande, og krydr med salt og peber. Tilsæt bønnerne, og vend godt rundt.
Servér bøfferne med en skefuld kryddersmør, kartofler og bønnesalat.
Pynt evt. retten med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth