Bøf med squashfritter, sommersalat og pestodip

Disse saftige squashfritter med pankorasp er knasende godt tilbehør til en saftig bøf. Servér med en sprød sommersalat og cremet pestodip.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°, og beklæd en bageplade med bagepapir. Skyl squash, og skær dem i tynde stave på ca. 8 x 1 cm.
Hæld hvedemelet i en dyb tallerken. Pisk æg let sammen med en gaffel i en anden dyb tallerken. Bland rasp, paprika, salt og peber sammen i en tredje dyb tallerken.
Vend squashfritterne i melet, og ryst forsigtigt overskydende mel af. Dyp dem i æg, og vend dem til sidst i raspblandingen, så de er helt dækkede.
Fordel squashfritterne på bagepladen i et jævnt lag, og dryp dem med olie. Bag squashfritterne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Rør yoghurt og pesto sammen i en skål, og smag dippen til med salt.
Skyl og snit spidskål fint. Rens radiser, og skær dem i skiver. Skyl asparges, og bræk den nederste ende af. Skær aspargesene i mindre stykker. Bland grøntsagerne i en skål.
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen i en anden skål, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten, og drys til sidst cashewnødder over.
Dup bøfferne tørre, og krydr dem med salt og peber. Opvarm en pande med smør og olie, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, til de er stegt, som du ønsker dem.
Lad bøfferne hvile på en tallerken i 5 minutter. Servér bøfferne med squashfritter, sommersalat og pestodip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. september 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth