Bøf med bagte kartofler og salat

Saftig bøf serveret med en bagt kartoffel, der er dejlig sprød udenpå og mør indeni. Toppet med purløgscremen, som både har en lidt syrlig, men delikat løgagtig smag, kan det bare ikke blive bedre!

Bemærk: Ovntid: 45-60 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og bag dem i en 180º varm ovn i 45-60 minutter, til de er helt møre.
Varm en grillpande godt op. Steg først fedtkanten på bøfferne, hold dem oprejst med en kødpincet. Steg dem herefter 3-5 minutter på hver side (afhængigt af hvor røde de ønskes),krydr med salt og peber, og lad dem hvile i 5 minutter.
Rør cremefraiche sammen med finthakket purløg, og smag til med salt og peber.
Pres saften af citronen. Hak chilien fint, og bland det sammen med resten af ingredienserne til dressingen i en stor skål.
Skyl squasherne, og høvl dem i lange, tynde flager med en tyndskræller ned i skålen med myntedressingen.
Riv den friske mozzarella i små stykker, og vend det hele sammen.
Servér bøfferne med squashsalat og bagte kartofler med purløgscreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft