Blomkålsbøffer med spicy dressing og quinoa-tabbouleh

Hvis du vil have ekstra smag i salaten, kan du koge quinoaen i god bouillon eller med hele krydderier i kogevandet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Løsn lidt med en gaffel.
Skyl og halvér tomaterne. Rist mandlerne på en tør pande i 3-4 minutter, til de dufter.
Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Vend quinoa med tomater, mandler og fennikel. Pynt med masser af friskhakket dild.
Riv skallen fint, og pres saften af limefrugten. Skræl ingefær, og rens chili. Blend ingefær, chili og korianderblade i en minihakker.
Tilsæt limesaft og revet limeskal, fiskesauce, honning og sesamolie, og blend til en grov dressing.
Fjern bladene fra blomkålshovedet. Skær det i 4 store skiver på ca. 2½ cm’s tykkelse.
Steg blomkålsskiverne i olie på en (grill)pande i 2 minutter på hver side. Servér dem med quinoa-tabbouleh dryppet med spicy dressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck