Biksemad med selleri, hasselnødder og persille

Biksemad er en skøn hverdagsret, hvor du kan få brugt en masse rester, og hvor du kan servere det hele i ét fad og spare på opvasken. I denne version er der selleri, hasselnødder og persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte. Kog dem møre i letsaltet vand.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Steg løget i olie på en pande, til det falder sammen. Tilsæt kød, og steg ved høj varme, til det løsner sig.
Skræl knoldsellerien, og skær den i skiver. Steg selleri og kartofler sammen med kød og løg på panden i 5-6 minutter.
Hak hasselnødderne, og lad dem stege med i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys den over retten lige før servering.

Tip!

Brug gulerødder eller andre rodfrugter, hvis du ikke har knoldselleri.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck