Bananpandekager med skyr, ananas og granatæblekerner

De små buttede pandekager er sødet med modne bananer og rent vaniljepulver og tilsat en smule syrlighed i form af revet citronskal. Servér dem med skyr og din yndlingsfrugt på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel. Rør bananmosen sammen med resten af ingredienserne til en tyktflydende dej.
2Opvarm en pande med lidt smør, og sæt dejen af på panden i klatter med en spiseske – der kan være ca. 4 pandekager på panden ad gangen.
3Steg dem et par minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
4Skræl ananassen, og skær den i meget små tern. Halvér granatæblet, bank hårdt på skallen med en stor ske, og pil alle de spiselige, røde kerner ud. Fjern de hvide hinder, og sigt væden fra.
5Hak pistacienødderne groft.
6Anret pandekagerne i en høj stak på et fad, eller fordel dem på tallerkenerne.
7Servér med skyr, ananastern, granatæblekerner og pistacienødder, og dryp med lidt honning.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Betina Hastoft