Baguette med laks og wasabimayonnaise

Fisk skal vi gerne spise et par gange om ugen, og en lækker sandwich med laks tæller også med i fiskeregnskabet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise, wasabipulver og limesaft godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Flæk brødene, og smør med wasabi-mayonnaise.
Skyl rucola, ærteskud og radiser. Skær radiserne i tynde skiver.
Fordel rucola på brødet sammen med ærteskud, radiser og skiver af røget laks, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth