Bagte æbler med nødder

Bagte æbler med nødder er en nem efterårsdessert, der hurtigt kan smækkes sammen. Kombinationen af syrlige æbler, sødt fyld og knasende nødder er himmelsk!

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 200°. Skyl æblerne, og skær dem i både. Læg æblerne i et ovnfast tærtefad.
2Hak nødder groft. Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde.
3Tilsæt sukker, og rør godt. Tilsæt mel og fløde, og lad det koge op under omrøring. Tilsæt de hakkede mandler og nødder.
4Hæld blandingen over æblerne. Sæt fadet i ovnen, og bag desserten i 10-15 minutter, til overfladen er gylden.
5Servér evt. de bagte æbler med rørt vaniljeis eller flødeskum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 31. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck