Bagte æbler med marcipan og hasselnødder

I stedet for at bage en kage kan du fylde en håndfuld æbler med marcipan og bage dem møre og bløde i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Tænd ovnen på 180º. Skær toppen af æblerne, og udhul dem med en lille kniv. Skær evt. lidt af bunden, så æblerne kan stå stabilt.
2 Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og rør den sammen med smør, flormelis og hasselnøddeflager.
3 Fordel marcipanblandingen i de udhulede æbler.
4 Bag æblerne i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gennemvarme og tilpas møre. Servér med vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft