Bagte æbler med marcipan og hasselnødder

I stedet for at bage en kage kan du fylde en håndfuld æbler med marcipan og bage dem møre og bløde i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 180º. Skær toppen af æblerne, og udhul dem med en lille kniv. Skær evt. lidt af bunden, så æblerne kan stå stabilt.
2Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og rør den sammen med smør, flormelis og hasselnøddeflager.
3Fordel marcipanblandingen i de udhulede æbler.
4Bag æblerne i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gennemvarme og tilpas møre. Servér med vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft