Bagt avocado med æg

Man kan sagtens bage avocado! Det smager især skønt, hvis de bages med et æg der, hvor stenen plejer at sidde. Mhm, det er rigtig god morgenmad!

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 150°. Del avocadoerne, og fjern stenen.
2Slå æggene ud i avocadoerne, hvor stenen har siddet (udhul evt. avocadoerne lidt med en ske, hvis fordybningerne er for små). Krydr med salt og peber.
3Sæt avocadoerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
4Rens forårsløg, og hak dem fint.
5Servér de bagte avocadoer med harissa, forårsløg og plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth