Bæris med chokolade

De frosne bær sørger for, at isen lynhurtigt får den rigtige konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom yoghurt, honning, flormelis og vaniljekorn i en foodprocessor, og blend det godt sammen.
Tilsæt de frosne bær, og blend igen, til isen har samlet sig.
Kom isen i en skål. Hak chokoladen, og vend den i.
Stil evt. isen i fryseren, til den skal spises, eller servér den straks med et drys frisk mynte.

Tip!

Alle røde bær kan bruges, når du laver denne dessert – f.eks. hindbær, jordbær og skovbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth