Bær med sabayonne

En sabayonne laves ofte med marsala, men her er den lavet med mousserende vin, der giver smag og fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

1Varm æggeblommer, sukker og vin op i en skål over et vandbad.
2Pisk hele tiden, og fortsæt med at piske, til massen er tyk og cremet og næsten fordoblet i størrelse. Det tager 3-5 minutter.
3Rens bær. Anret bær og sabayonnecreme på tallerkener, og pynt med myntekviste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth