Bær med sabayonne

En sabayonne laves ofte med marsala, men her er den lavet med mousserende vin, der giver smag og fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Varm æggeblommer, sukker og vin op i en skål over et vandbad.
2 Pisk hele tiden, og fortsæt med at piske, til massen er tyk og cremet og næsten fordoblet i størrelse. Det tager 3-5 minutter.
3 Rens bær. Anret bær og sabayonnecreme på tallerkener, og pynt med myntekviste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth