Avocadospread med soltørrede tomater

Den cremede avocadospread smager skønt på et stykke ristet brød toppet med pinjekerner og lidt rucola.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær avocadoen over på langs, og fjern kerne og skal. Mas avocadoen igennem med en gaffel. Tilsæt limesaft og salt, og rør rundt. Hak de soltørrede tomater fint, og tilsæt dem sammen med chiliflager og olivenolie. Rør rundt.
Rist pinjekernerne let på en pande, indtil de bliver let brune. Skyl rucolaen.
Smør avocadospreaden på brødskiverne, og drys med lidt rucola og ristede pinjekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen (Skovdal & Skovdal Aps.)