Avocado-is med mynte og chokolade

Avocado-isen kan både laves med og uden ismaskine. Resultatet bliver en blød og cremet is med masser af smag og crunch fra den hakkede chokolade.

Bemærk: Frysetid: Mindst 8 timer (hvis du ikke bruger ismaskine).

Ingredienser

Udstyr

evt. en ismaskine

Sådan gør du

Del avocadoerne i halve, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske.
Riv skallen fint, og pres limefrugten. Blend avocadokødet med yoghurt, limeskal, flormelis og meget finthakket mynte i en blender, til massen er cremet. Hak chokoladen, og vend den i.
Kør iscremen på en ismaskine efter maskinens anvisninger, eller hæld den i en beholder med låg, og sæt den i fryseren i mindst 8 timer. Du behøver ikke at røre i den undervejs.
Tag isen ud af fryseren ca. ½ time før servering.
Servér den i kugler, evt. med lidt hakket chokolade på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 4. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen