Asiatisk nudelsuppe med kylling, svampe og forårsløg

Den asiatiske nudelsuppe med kylling og friske forårsløg kan også fås i mange andre varianter. Byt eventuelt kylling ud med svinekød eller tofu, eller variér valget af grøntsager. Giv det også gerne et ekstra skud frisk chili. Mulighederne er mange!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og hak dem groft. Læg dem i en gryde sammen med vand, kanelstænger, stjerneanis, sojasauce og sukker, bring det hele i kog, og lad det småkoge i 20 minutter.
Smag til med ekstra sukker og soja – smagen skal være salt med en fin sødme.
Læg risnudlerne i en stor skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 20 minutter, til de er møre.
Skær kyllingekødet i små tern på 2 x 2 cm. Rens svampene, og skær dem i tynde skiver. Skær babymajs over på langs. Kom kylling, svampe, majs og sukkerærter i suppegryden, og lad det koge i 4-5 minutter.
Rens og snit chili og forårsløg fint. Anret suppe og nudler i 4 varme skåle, og drys med chili, forårsløg og sesam. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth