Asiatisk kyllingesalat med limedressing

En fyldig kyllingesalat med masser af smag af teriyaki, koriander og lime.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingebrysterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt teriyakisauce, og skru ned for varmen.
Lad kyllingebrysterne simre i 7-8 minutter, til de bliver gyldne.
Rens radiserne, og skræl gulerødderne. Skær begge dele i tynde skiver. Snit spidskål helt fint, evt. på et mandolinjern. Skær ærterne i stave.
Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og hak dem groft. Skyl bønnespirerne. Skær kyllingebrysterne i skiver, og bland dem med grøntsagerne.
Drys nødderne over, og pynt med plukket koriander og bønnespirer. Pres limesaft over salaten, og dryp med sesamolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck