Andesauce med æble

En dejlig andesauce, der passer perfekt til andesteg.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt sukkeret i en gryde, til det er flot gyldent.
Hæld æblecidereddike og rødvin ved, og lad det koge ind til den halve mængde.
Tilsæt stegesky/andebouillon og æble skåret i små tern, og varm saucen igennem.
Hæld saucen igennem en sigte og over i en ren gryde.
Smelt andefedtet på en tallerken over saucen, og rør det sammen med mel til en lille melbolle.
Læg melbollen i saucen, og pisk, så den jævnes. Smag til med sukker, salt og peber.
Juster evt. saucens tykkelse ved at piske lidt koldt vand i.

Tip!

Hvis du steger anden dagen før, den skal spises, kan du også lave saucen helt færdig, så den bare skal varmes. Er der ikke 4 dl stegesky fra anden, kan du supplere med færdigkøbt andebouillon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth