Andalusisk appelsin-peberfrugt-salat

Solgul, orange, rød og grøn – farvestrålende mad vækker altid stor begejstring. Og så sikrer appelsin og peberfrugt dig masser af C-vitaminer.

Bemærk: Hviletid, peberfrugter: 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på grill. Skyl og halvér peberfrugterne, og bag dem i ovnen, til de er helt sorte. Læg dem i en skål, og dæk skålen til med husholdningsfilm. Efter ca. 15 minutter kan du nemt fjerne både skind, stilke og kerner.
Skær det røde peberfrugtkød i 2 cm brede strimler.
Skær skallen af appelsinerne med en skarp kniv, og skær frugtkødet i tynde skiver. Læg appelsinskiverne på et fad, og fordel peberfrugt ovenpå.
Pil skalotteløget, og skær det i tynde skiver med en skarp kniv eller på en mandolin, og fordel dem over salaten.
Dryp olivenolie over, og krydr med paprika, salt og peber. Pynt med sorte oliven og friske basilikumblade lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth