Ajo blanco – spansk suppe

Den klassiske spanske suppe nydes kold, så du kan sagtens lave den i god tid i forvejen. Servér den som en lækker forret med godt brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend mandler, vand og hvidløg til en helt fint ensartet og glat masse. Tilsæt brød for at tykne suppen. Smag til med salt, peber, sherryeddike og olivenolie.
Stil suppen på køl, til den er helt kold, og sérver den med et generøst dryp olivenolie, godt brød og halverede vindruer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 23. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth