Ærtesuppe med chili, ingefær og kokosmælk

Forkæl gæsterne med en grøn thaisuppe, som scorer højt på både smag og udseende.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Pil hvidløgsfeddene. Skræl ingefæren. Rens chilien. Hak hvidløg, ingefær og chili fint, og steg det i olie i en gryde i 2 minutter.
2 Skyl spinatbladene, og tilsæt dem sammen med de frosne ærter. Hæld varm bouillon i, og bring suppen i kog.
3 Lad suppen simre i 10 minutter.
4 Tag gryden af varmen, og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden. Sæt gryden tilbage over varmen, og tilsæt kokosmælk. Pres saften af citronen. Varm suppen godt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.
5 Anret suppen i skåle eller dybe tallerkener, og pynt med plukket koriander og grøn chili skåret i tynde skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft