Ærtesuppe med chili, ingefær og kokosmælk

Forkæl gæsterne med en grøn thaisuppe, som scorer højt på både smag og udseende.

Ingredienser

Sådan gør du

1Pil hvidløgsfeddene. Skræl ingefæren. Rens chilien. Hak hvidløg, ingefær og chili fint, og steg det i olie i en gryde i 2 minutter.
2Skyl spinatbladene, og tilsæt dem sammen med de frosne ærter. Hæld varm bouillon i, og bring suppen i kog.
3Lad suppen simre i 10 minutter.
4Tag gryden af varmen, og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden. Sæt gryden tilbage over varmen, og tilsæt kokosmælk. Pres saften af citronen. Varm suppen godt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.
5Anret suppen i skåle eller dybe tallerkener, og pynt med plukket koriander og grøn chili skåret i tynde skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft