Ærtesuppe med bacon og ærteskud

Ærtesuppe med bacon og ærteskud er en nem og frisk ret som selv den yngste i familien vil elske!

Ingredienser

Sådan gør du

1 Pil og hak løg. Steg dem i olie i en gryde ved middel varme, uden at de tager farve.
2 Tilsæt frosne ærter og hønsebouillon, og bring det i kog. Lad suppen koge i 10 minutter.
3 Rør basilikumblade og mascarpone i suppen.
4 Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat.
5 Pres saften af citronen. Varm suppen igennem, og smag den til med citronsaft, salt og peber.
6 Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl og pluk ærteskud.
7 Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med bacon og ærteskud. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft