Ærtehummus med grøntsagsstave

Tid til en sund hyggesnack, der oven i købet smager godt? Ærtehummussen står flot til grøntssagsstavene med den smukke grønne farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp kikærter i en sigte. Pil hvidløg. Blend ærter, hvidløg, tahin, mynteblade og kikærter med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Skyl og skær agurk i stave. Bræk den træede ende af aspargesene, og rens forårsløg.
Servér grøntsagerne til ærtehummussen sammen med grissinier.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen