Ærtefalafel med mynteyoghurt og spinat

Ægte hjemmelavet falafel med kikærter og friske grønne ærter. Det er gode sager! Servér dem med fladbrød til, og drøm dig så væk til lunere himmelstrøg.

Ingredienser

Sådan gør du

Findel kikærter og ærter i en foodprocessor eller multihakker sammen med tahin, æg og mynteblade. Rør blandingen sammen med rasp, og krydr med salt og peber.
Form falafeldejen til små kugler, og steg dem sprøde og gyldne i olie på en pande ved middel varme.
Hak mynte fint. Rør yoghurt og mynte sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Blanchér ærterne i kogende vand i en skål eller gryde. Skyl spinat og ærteskud.
Lun fladbrød, smør dem med mynteyoghurt, og fordel ærter, ærteskud, spinat og falafel ovenpå.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 2. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen