Æggekage med laks, squash og spinat

Æggekage er en supernem og budgetvenlig hverdagsklassiker. Fyld den med grøntsager, og servér med rugbrød og klippet purløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern. Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne.
Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen.
Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over.
Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.
Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.

Tip!

Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, kan du bage æggekagen i et smurt ovnfad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. september 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic