Æggekage med edamamebønner, skinke og kartofler

Æggekage er hurtig og lækker aftensmad eller frokost, og i denne opskrift får den smag fra både edamamebønner, skinke og kartofler. Hvis du har kogte kartofler i overskud fra en anden dag, kan du få dem brugt i denne nemme ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Pisk æg og yoghurt sammen. Krydr med salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, og hæld det fra, når de er tøet op. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver.
Skær skinke i tern. Vend edamamebønner, kartofler og skinke i æggemassen.
Opvarm en pande (som kan gå i ovnen, dvs. uden plastikhåndtag) med smør, hæld æggemassen på panden, og steg den i ca. 3 minutter, til massen har sat sig.
Steg æggekagen færdig i ovnen ved 190° i 25 minutter, til den er gylden.
Skyl salaten. Rens peberfrugten, og skær den i ringe.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salat og peberfrugt i en skål.
Servér æggekagen med salat og rugbrød. Pynt med klippet karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 24. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth