Æblekage med kanel

Kombinationen af æble og kanel er en sikker vinder, og med denne lækre æblekage vil du helt sikkert vække glæde hos dine gæster.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Pisk smør, sukker og kanel sammen i en skål med en elpisker, til sukkeret er opløst.
Pisk æggene i, 1 ad gangen. Bland bagepulver og mel, sigt det i dejen, og rør det hele godt sammen.
Skyl æblerne, og skær dem i både uden kernehus.
Fordel dejen i den smurte form, og læg æblebådene i et pænt mønster oven på dejen (tryk dem let ned i).
Bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter. Lad den køle lidt af. Drys med flormelis, og servér med cremefraiche.

Tip!

Gå gerne på æblerov i haven efter et par syrlige æbler til kagen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth