Termokrus: 7 to go-kopper, der er perfekte at tage med

Et rigtig godt termokrus er en smart investering. Her anbefaler vi syv forskellige to go-kopper/termokrus, som er perfekte at have med i tasken

Termokrus: 7 to go-kopper, der er perfekte at tage med
April 4, 2023 af redaktionenFoto: KitchenOne.dk

Denne artikel indeholder sponsorede link.

Et termokrus skal kunne holde dens indhold enten varmt eller koldt i lang tid. Den skal være let at rengøre og praktisk at have med, når du er på farten. Uanset om du skal bruge en to go-kop til turene til og fra arbejde, eller et termokrus til stranden eller til en picnic, så er der helt sikkert en model, der passer til dit behov. Vi har samlet 7 gode modeller af termokrus og to go-kopper, der passer til de flestes behov.

Sådan renser du dit termokrus – og slipper for dårlig lugt:

  • Rengør dit termokrus i hånden med en opvaskebørste og opvaskemiddel efter hver gang, du har brugt den. Undgå at vaske dit termokrus i opvaskemaskinen, da det kan misfarve overfladebelægningen, men også fordi opvaskemaskiner tit ikke har kapacitet til at rense det tilstrækkeligt.
  • Hvis der er dannet en belægning inde i termokruset, kan det begynde at lugte dårligt, men fortvivl ej! Fyld termokruset med vand og et par spiseskefulde bagepulver eller en opvasketablet og lad det virke natten over. Om morgenen skylles termokanden meget grundigt.
  • Et andet tip til at slippe af med dårlig lugt i termokruset er at hælde en spiseskefuld groft salt i beholderen, lade det stå natten over og skylle det ud næste morgen.

Herunder gennemgår vi følgende 7 termokrus og to go-kopper:

7 praktiske termokrus og to go-kopper

1. Stelton Termokrus To Go Click

Steltons To Go Click er et perfekt termokrus til at tage med på farten. Den har en smart klikfunktion, der åbner og lukker kruset med et let tryk på låget. Kruset holder din kaffe eller te varm i op til fire timer eller anden drikkelse kold i otte timer. Termokruset er fremstillet af dobbeltsidet stål med vakuumisoleret termoeffekt.

Læs mere og køb på Ellos.dk

2. Design Letters – Thermo/Insulated Cup

Dette termokrus er perfekt til alle der elsker en varm drik på farten. Den har et smart og unikt låg, som gør koppen nem at drikke af uden at skulle tage hele låget af. Termokruset findes i flere fine farver.

Læs mere og køb på Magasin.dk

3. GSI MICROLITE 500 FLIP TERMOKRUS 500 ML

GSI Microlite Flip er et robust termokrus i rustfrit stål. Det kan tåle selv det hårdeste turliv og kan nemt betjenes kun med en hånd, så du hurtigt kan få en tår at drikke på farten. Med en god isoleringsevne holder kruset indholdet varmt i op til 10 timer eller koldt i op til 20 timer.

Termokruset er opbygget med 2 mm tynde og lette stålvægge, som har en unik vakuum isoleringsteknologi, der giver optimal isolation. Krusets tynde vægge giver et slankt og kompakt format der blandt andet betyder at det passer i de fleste kopholdere og giver den en vægt på kun 224 gram, så den er perfekt som kaffekoppen til morgentrafikken, den lille termokande til skovturen eller en god termokop til kontoret. 

Læs mere og køb på Magasin.dk

4. Glacial termokruset

Glacial termokruset kan indeholde 350 ml og er både giftfrit og BPA-frit. Termokruset holder dine drikkevarer kolde i 12 timer og varme i 6 timer. Det kan fås i en del forskellige farver og i andre modeller end denne.

Læs mere og køb på Elgiganten.dk

5. Eva Solo – To Go Cup

Den praktiske To Go Cup fra Eva Solo fås i mange farver, så du kan vælge lige den, der passer bedst til din stil. Termokruset har en dobbeltvæg og vakuumeffekt, hvilket gør, at den holder på varmen samtidig med, at ikke brænder dig, når du holder termokruset. Den praktiske klikfunktion gør, at du kan åbne kruset med en hånd og silikoneremmen gør den nem at snuppe med. Kruset passer desuden i de fleste kopholdere og tåler også opvaskemaskine.

Læs mere og køb på Kitchentime.dk

6. Kinto Termokop 350ml

Tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Termokruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål. Dette danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Du kan derfor bruge kruset til varme og kolde drikke i op til seks timer. 

Krusets låg lukker helt tæt, og så kan du drikke fra alle vinkler uden at spilde, præcis som et almindeligt krus og glas. Termokruset fås i flere forskellige farver.

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

7. Eva Solo Urban To Go Cup termokrus

Hold dine varme drikke varme og kolde drikke kolde med dette smarte termokrus fra Eva Solo. Det er vigtigt, at dit krus hverken spilder eller er besværligt at åbne og lukke, når du har det med på farten. Urban To Go Cup'en er let at åbne og lukke med den smarte klikfunktion i låget, som kan betjenes med én hånd. Låget holder helt tæt, så du ikke risikerer at spilde, selvom kruset skulle vælte. Kruset er designet med dobbeltvæg, hvilket skaber en vakuumeffekt, der holder temperaturen i kruset konstant - uanset om du har en kold eller varm drik deri. Kruset fås i flere farver, som alle har en kapacitet på 35 cl. 

Læs mere og køb på KitchenOne.dk
Måske du også kan li'