Spar tid og penge: Disse måltidskasser er på tilbud lige nu

Det kan være svært at finde på spændende og varierende aftensmad på travle dage. Heldigvis findes der en nem løsning, som ikke kræver opfindsomhed og lang tid i supermarkedet.

Spar tid og penge: Disse måltidskasser er på tilbud lige nu
February 22, 2023 af AnnonceFoto: Tina Brok Hansen

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Det er eftermiddag og udsigten til supermarkedets stress og jag er ikke ligefrem motiverende. Du skal selvfølgelig også lige finde på en ret, og når du så har handlet, skal du slæbe alle varerne hjem fra dit supermarkedsbesøg.

Heldigvis er der råd for det, hvis du er træt af at opfinde den dybe tallerken hver dag. Hverdagens tidstunge madpost kan nemlig blive noget lettere med en måltidskasse, der bringer dig friske råvarer og lækre opskrifter hver uge, så du selv slipper for alt forarbejdet.

Lige nu kan du finde flere af de populære måltidskasser på tilbud. Vi har samlet en oversigt her:

Opskrifter for enhver smag – og enhver hverdag

Med en måltidskasse får du et lækkert måltid, der sparer dig for al forberedelsen. Alle ingredienser er pakket og klar, ligesom opskrifterne er designet til at spare dig tid i en travl hverdag.

Vælg mellem en lang række af måltidskasser, der passer til netop dit behov. Få alle de friske råvarer eller færdige måltider leveret fra HelloFresh, Aarstiderne, RetNemt eller SundTakeaway, hvor du er sikret god kvalitet og helt gnidningsfri levering til døren.

Der er vegetarkasser, kvikkasser med opskrifter, der tager mindre end 15 minutter, og der er kasser til dig, der ønsker en varieret familiemiddag. Er du på kur? Så kan du eksempelvis prøve 500KalorierKassen fra Aarstiderne eller Vægttabskassen fra SundTakeaway. Er du mere til et vegetarisk alternativ? Så har HelloFresh masser af grønne godter, mens du hos RetNemt hver uge vælger præcis de måltider, du har lyst til.

Holder du af at bruge lidt tid i køkkenet, kan du vælge en kasse med friske råvarer, der skal tilberedes fra bunden, og hvis du ønsker den nemmeste løsning overhovedet, kan du vælge en kasse med måltider, der er serveringsklar på fem minutter.

Hvis du klikker på de forskellige links herunder, kan du lige nu få måltidskasserne på tilbud. Så kan du teste af, om det er noget for dig.


Måske du også kan li'