SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad og opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

Nyt SPIS BEDRE

1. oktober 2018 af .
Foto: Aller Media

SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad, opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

I oktober-udgaven af SPIS BEDRE skruer vi ekstra meget op for efterårshyggen og serverer varme hyggeretter, klassiske gærdejskager fra mormors køkken og krydrede gryderetter med rigelig sauce.  

Bag som mormor: Det er svært at hamle op med mormors gode dagmartærte, æblestang og brunsviger, men vi har gjort forsøget og håber, at rigelig smør, marcipan og kanel kan genskabe den liflige duft fra mormors køkken.

Den store sauceguide: Endelig er den her! Guiden til at lave den perfekte sauce, der ikke skiller, men smyger sig perfekt omkring det, den hældes over. I kokkeskolen i denne måneds SPIS BEDRE lærer du sauceteknikkerne helt fra bunden, og snart er du mester i hjemmelavet bearnaise, hollandaise og bechamel – og i at lave de mest gængse retter med dem.

Krydrede retter til efteråret: Få inspiration til lækre krydrede retter fra hele verden, når vi bl.a. serverer cremet butterchicken fra Indien og thailandsk grøn karry.

Det nye SPIS BEDRE er på gaden nu. Hent magasinet hos din bladforhandler, online eller find et abonnementstilbud på allerservice.dk

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar