SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad og opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

Nyt SPIS BEDRE

26. november 2020 af .
Foto: Ikke angivet

SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad, opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

Sommerudgaven af SPIS BEDRE byder på kolde drinks, lækkert bagværk til picnickurven, fastfood-favoritter, du kan lave derhjemme og grønne grillretter. Så kan sommervejret bare komme an!

Find SPIS BEDRE hos din nærmeste bladforhandler, eller bestil et abonnement her!   

Søde sommerdrinks: Du kender den klassiske strawberry daiquiri og filur-drink, men har du smagt den cremede københavnerstang-drink eller den italienske affogato? Mums, siger vi bare!

Brød til picnickurven: Pak en lækker madkurv med hjemmebagt brød og boller, der er lige til at tage med ud og spise under åben himmel.

Fastfood-favoritter: Er du til en hurtig hotter, frisklavet sushi eller en burger i flere lag? Du har sikkert en yndling på menukortet, men har du mod på at lave din fastfood selv, kan det faktisk godt lykkes at få den til at smage lige så godt som den købte version – eller endnu bedre!

Grønne grillretter: Lad grøntsagerne spille hovedrollen, når du tænder op i havegrillen. Med grillstriber og røgsmag får du det optimale ud af sæsonens grønne lækkerier. 

Isdesserter for enhver smag: På lune sommerdage er det oplagt at afslutte en god middag med hjemmelavet is. I juni-udgaven af SPIS BEDRE får du fire kolde bud på uimodstålige isdesserter.

Få SPIS BEDRE med posten hver måned – bestil her!

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar