SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad og opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

Nyt SPIS BEDRE

26. november 2020 af .
Foto: Aller Media

SPIS BEDRE giver dig ny inspiration til nem og god hverdagsmad, opskrifter på søde sager og lækker weekendmad.

I april-udgaven af SPIS BEDRE fejrer vi sæsonens første asparges og rabarber med lækre opskrifter, hvor de to friske forårsbebudere forvandles til søde desserter og flotte frokostretter. Vi tager også et smut til det vietnamesiske køkken, der bugner af farver og smag.   

Rejs væk med eksotiske smage: Drøm dig væk fra grå dage og biksemad med friske krydderurter, krydderier og syrlige citrusfrugter, der tager smagsløgene på en eksotisk rejse. Med mad inspireret fra den store verden, giver vi dig mad med smæk på smagen, der både gør dig mæt og glad.

Brød med grød: Tryl morgenens grødrester om til sprødt og saftigt bagværk, der er nemt at bage og smager skønt. Lad dig inspirere af nye, lækre opskrifter brødopskrifter i det nye SPIS BEDRE.

Månedens kokkeskole: Snart kan man endelig igen finde asparges i supermarked og have. Vi viser dig trin for trin, hvordan du tryller de sprøde asparges om til de lækreste retter.

Tid til rabarber: Bliv inspireret af opskrifter, hvor den friske forårsrabarber er forvandlet til søde og let syrlige desserter.

Vietnamesisk farvefest: Få udvidet horisonten med forfriskende og flotte retter med friske krydderurter, sprøde grøntsager og masser af farver og smag.

Det nye SPIS BEDRE er på gaden nu. Hent magasinet hos din bladforhandler, online eller find et abonnementstilbud på www.allerservice.dk 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar